Monday, December 14, 2009

Serial Experiments Lain : The Nightmare of Fabrication

Monday, December 14, 2009
The Nightmare of Fabrication Do you know one of the Serial Experiments Lain manga? It's called...
Serial Experiments Lain : The Nightmare of Fabrication.

The Nightmare of Fabrication is a beautifully drawn full-colour manga from Yoshitoshi ABe. The 18 pages short story can be found in the Lain Omnipresence in Wired artbook. It's a bonus story which apparently isn't related with neither the anime nor the PS game. It shows characters who were included in the PS game but not in the TV series (like the psychiatrist), but also determinant characters from the anime who didn't appear in the videogame (like Deus). [M-U]

For you all guys who hasn't read this yet, I'll share it. I have 2 versions. One is the original (RAW) with Japan language, and the other with English.
It's not me who scans or translates this manga. Credit goes to their respective editors.

Check the download links below...

Japan (RAW) Version : DOWNLOAD
English Version : DOWNLOAD

Enjoy...



1 Comment Stored:

  1. very nice blog and excellent posting...
    leave ur comment when u visit to my blog.

    Interest programming C++, PHP or Java(later)? just visit All About Programming, read and leave comment...
    Wannabe learn about blog, blogger visit me in Let Go Blogging

    ReplyDelete

[L]ain Disconnected © 2008 - 2016 | Powered by Blogger | Read Disclaimer

Back To Top
Iya, yang gua maksud emang Sherina yang itu. Yang mana? Sherina Munaf penyanyi ntuh lah, yang ultra menyilaukan itu. Siapa lagi. Lah emang doski blogger? Ada ceritanya, Jadi gini...
Di satu sisi nyali gua kepancing buat jabanin tantangan itu. Di sisi lain harga diri nggak ngijinin. Setelah pergumulan sengit, harga diri harus ikhlas derajatnya turun dikit dan ngerelain publikasi poto mengenaskan ini.
FYI masih ada aja beberapa blogger yang nggak tau gender gua cewe apa cowo. Nah poto masa kecil ini bakal memperjelas status kelamin gua di KTP. Gini ceritanya.
Gua update status di twitter kaya gini: "Orang yg baca blog saya biarpun sekejap bisa tau aslinya saya dibanding yg udh temenan lama di FB/Twit". Seorang Timeliner merespon "Saya mengenal baik anda dari apa yang anda tulis, you are what you write".
Gua baru sadar ada satu topik yang hampir nggak pernah dibahas di blog ini. Cinta. Selain Dakota Fanning, bisa dipastiin di lapak gua kagak ada satupun yang berhubungan sama cinta.
Ini dia rapper Indie yang tenar gara-gara lagunya yang ngehina salah satu band Indonesia abis-abisan. Sebenernya dia tenar bukan gara-gara lagu itu doang, tapi karena skill rapnya emang nggak bisa dipandang sebelah mata. Dijamin kuping kalian bakal dimanjain sama lirik-liriknya yang nggak murahan.
Banyak banget yang pas pertama kenal, entah itu lewat blog, facebook, forum Nakama, atau cuma selewat liat photo, langsung nanya, "Cewe apa cowo sih?" Pertanyaan yang langsung bikin MALESSSS!!!