Sunday, January 22, 2012

Make Life Easier With Oleophobic Coated Eyeglasses

Sunday, January 22, 2012
With the high consumption of technology and information, it’s normal for people to spend a lot of time in front of computer. Too often doing that activity could bring some negative effect for your body, especially for your eyes. It will get a radiation which will puts it into a damage situation. So all you need is to wear eyeglasses.

Of course, nowadays the consumption of mode is can’t be resisted. So people will choose eyeglasses which could make them cooler than ever. But the most important, the eyeglasses could have to protect their eyes perfectly. Where we can find the cool-design and high ability eyeglasses?


ZenniOptical is the #1 online eyeeyeglasses store offering high-quality $6.95 prescription eyeeyeglasses. Since prescription eyeeyeglasses are a health item necessity for most wearers, we take considerable pride in providing a very high quality product of great durability, safety and comfort at truly affordable prices.


Zenni Optical offers the newest generation of AR coating, Fingerprint Resistant (Oleophobic) Anti-Reflective Coating. The technically advanced super-hydrophobic/oleophobic coated lenses effectively repel water, oil, dust and fingerprints, while still reducing annoying reflections. Lenses stay clearer, and are easier to clean than ever before. As an AR coating, it significantly reduces reflections while driving or from overhead light reflections, and makes your eyeglasses less noticeable and less reflective in photographs.



3 Comments Stored:

  1. kalo aku pake kacamata kira2 tambah keren gak ya :3

    ReplyDelete
  2. wow dapat job review nih, :)

    seandainya di indonesia banyak job review, blogger indonesia pasti suka :)

    ReplyDelete

[L]ain Disconnected © 2008 - 2016 | Powered by Blogger | Read Disclaimer

Back To Top
Iya, yang gua maksud emang Sherina yang itu. Yang mana? Sherina Munaf penyanyi ntuh lah, yang ultra menyilaukan itu. Siapa lagi. Lah emang doski blogger? Ada ceritanya, Jadi gini...
Di satu sisi nyali gua kepancing buat jabanin tantangan itu. Di sisi lain harga diri nggak ngijinin. Setelah pergumulan sengit, harga diri harus ikhlas derajatnya turun dikit dan ngerelain publikasi poto mengenaskan ini.
FYI masih ada aja beberapa blogger yang nggak tau gender gua cewe apa cowo. Nah poto masa kecil ini bakal memperjelas status kelamin gua di KTP. Gini ceritanya.
Gua update status di twitter kaya gini: "Orang yg baca blog saya biarpun sekejap bisa tau aslinya saya dibanding yg udh temenan lama di FB/Twit". Seorang Timeliner merespon "Saya mengenal baik anda dari apa yang anda tulis, you are what you write".
Gua baru sadar ada satu topik yang hampir nggak pernah dibahas di blog ini. Cinta. Selain Dakota Fanning, bisa dipastiin di lapak gua kagak ada satupun yang berhubungan sama cinta.
Ini dia rapper Indie yang tenar gara-gara lagunya yang ngehina salah satu band Indonesia abis-abisan. Sebenernya dia tenar bukan gara-gara lagu itu doang, tapi karena skill rapnya emang nggak bisa dipandang sebelah mata. Dijamin kuping kalian bakal dimanjain sama lirik-liriknya yang nggak murahan.
Banyak banget yang pas pertama kenal, entah itu lewat blog, facebook, forum Nakama, atau cuma selewat liat photo, langsung nanya, "Cewe apa cowo sih?" Pertanyaan yang langsung bikin MALESSSS!!!