Saturday, December 25, 2010

CqWen, Offers Tips and Tutorials About the Great Computer, Internet, and SEO

Saturday, December 25, 2010
What do you think if someone stole your earrings right after your daughter had a party the other night with her friends? You might be suspect your daughter's friends as a thief? But it might be someone else. Since the earrings can never be retrieved, all you can do is to protect your home from such a thing. Then what do you need? Get The Best Of DVR Spy Cameras If You Need Hidden Cameras For The Bedroom, so everyone who came in and out can be record and no one will know there's a hidden camera.

That is just one example from a good tips of Computers & Internet that you can read on CqWen. This site offers tips and tutorials about the great internet. It existed since June 2008. From what I look, every article on CqWen was written by different author, so you can get an information from many point of views, not monotone. Fast site access and not too much ads, you can read properly without any meaning disturbances.

Take a look the other great article. Do you know that if you wash your clothes at a temperature ten degrees cooler than normal, you can save up to 40% of the energy? Just imagine, if every time you wash and do this tips, how much you will save your energy bills? Every little thing you do to save the energy, it means you save your money.

I'm sure there're a lot of people worked behind their computer trying to be a good Internet Marketer. Offer products to someone else and write an interesting review so they get attached and buy it. How if those Internet Marketer trying to use Internet Marketing Services Software?. It Can help your internet site to achieve its purpose.

Good articles, aren't they?
CqWen had a lot of visitors. Just leave a comment on every article you read and who knows another visitor will click your name and come to your blog. It can rise your SEO blog traffic right? Or stuck with your Alexa rank and had no any other idea to make it better, this site also offer you a great SEO tips.


What do you waiting for? Come to CqWen website and get a helpful computer tips for your internet bussiness.



1 Comment Stored:

[L]ain Disconnected © 2008 - 2016 | Powered by Blogger | Read Disclaimer

Back To Top
Iya, yang gua maksud emang Sherina yang itu. Yang mana? Sherina Munaf penyanyi ntuh lah, yang ultra menyilaukan itu. Siapa lagi. Lah emang doski blogger? Ada ceritanya, Jadi gini...
Di satu sisi nyali gua kepancing buat jabanin tantangan itu. Di sisi lain harga diri nggak ngijinin. Setelah pergumulan sengit, harga diri harus ikhlas derajatnya turun dikit dan ngerelain publikasi poto mengenaskan ini.
FYI masih ada aja beberapa blogger yang nggak tau gender gua cewe apa cowo. Nah poto masa kecil ini bakal memperjelas status kelamin gua di KTP. Gini ceritanya.
Gua update status di twitter kaya gini: "Orang yg baca blog saya biarpun sekejap bisa tau aslinya saya dibanding yg udh temenan lama di FB/Twit". Seorang Timeliner merespon "Saya mengenal baik anda dari apa yang anda tulis, you are what you write".
Gua baru sadar ada satu topik yang hampir nggak pernah dibahas di blog ini. Cinta. Selain Dakota Fanning, bisa dipastiin di lapak gua kagak ada satupun yang berhubungan sama cinta.
Ini dia rapper Indie yang tenar gara-gara lagunya yang ngehina salah satu band Indonesia abis-abisan. Sebenernya dia tenar bukan gara-gara lagu itu doang, tapi karena skill rapnya emang nggak bisa dipandang sebelah mata. Dijamin kuping kalian bakal dimanjain sama lirik-liriknya yang nggak murahan.
Banyak banget yang pas pertama kenal, entah itu lewat blog, facebook, forum Nakama, atau cuma selewat liat photo, langsung nanya, "Cewe apa cowo sih?" Pertanyaan yang langsung bikin MALESSSS!!!