Tuesday, September 28, 2010

[L]ain is Bday

Tuesday, September 28, 2010
I'm birthday.
Not a special day for me. It's just an alarm to remind me that my life decreased one year.
And the worst, I have done nothing meaningful this one year recent.
Whereas I have a dream to catched. A big dream. Looks that dreams run from me even faster.
It hurts when you try your best but you don't get what you want, right?
Your hard work looks useless. And it as same as you done nothing.

Many things come. Many things gone.

IVORY. Gramps.
They just example from what I've lost.
Precious friends. Beloved people.
It's all the same. "HURTS" is the representative to what you feel when you are "LOSING".

Kaze sure a person hurts me the most for this one year. It's not Kaze's fault after all.
It's all about me.
My big ego. My shit prestige. My fuck child-minded.
Still, it's strange for me, when people separated because they have something in common. People should apart because they are different, right? They why we can't have each other because we're same?
Weird.
Kaze said happy birthday to me last year. Kaze did not do it this year.
Feels weird.
I said happy birthday to Kaze last year. I did not do it this year.
Shit weird.

IVORY sure the best part of my life. My empty side no longer exist. Day by day with my great friends.
Fun.
Make every times I spent with them so precious to be forgotten.

Gramps.
Person I love the most in this world. More than anything, more than anyone knows.
I don't know why it's so hard to talk when you want to prove you love someone.
I wanna make you proud. Just wait a little bit longer. I won't let you down.
Rest in peace.

So what's about you?
What kind of "a big change" you've got on your birthday?
New love? New friends? New future?
Or you find "the new you" that have been hiding on you?


25 September...


NB: Please doain yang lain SELain "moga panjang umur, sehat selalu, moga dapet jodoh", or bla bla bla.
Cukup doain biar cita-cita yang ngotot saya kejar bisa kesampean di taun ini.
You have no idea how much I wanna get that damn shit dream. Makes me crazy enough.



8 Comments Stored:

  1. pertamax d amankan !!!

    wahhhh
    ada 'angin' na :D

    wawawawwww

    ReplyDelete
  2. suatu saat nanti dia akan datang kembali,,
    tunggulah
    :sparkling:

    *smpai berkarat*

    lariiiii
    :run:

    ReplyDelete
  3. cih tahe..
    orang goblog macam apakah saya ini sampe mau nunggu orang gajelas macem begitu :ass:

    ReplyDelete
  4. hhahaha,,
    jelas ga jelas,, tpi lu suka kan,,

    wkwkwkwkwk

    ReplyDelete
  5. yah aku doain deh apa yang kau inginkan cepet terkabulkan... ^^

    ReplyDelete

[L]ain Disconnected © 2008 - 2016 | Powered by Blogger | Read Disclaimer

Back To Top
Iya, yang gua maksud emang Sherina yang itu. Yang mana? Sherina Munaf penyanyi ntuh lah, yang ultra menyilaukan itu. Siapa lagi. Lah emang doski blogger? Ada ceritanya, Jadi gini...
Di satu sisi nyali gua kepancing buat jabanin tantangan itu. Di sisi lain harga diri nggak ngijinin. Setelah pergumulan sengit, harga diri harus ikhlas derajatnya turun dikit dan ngerelain publikasi poto mengenaskan ini.
FYI masih ada aja beberapa blogger yang nggak tau gender gua cewe apa cowo. Nah poto masa kecil ini bakal memperjelas status kelamin gua di KTP. Gini ceritanya.
Gua update status di twitter kaya gini: "Orang yg baca blog saya biarpun sekejap bisa tau aslinya saya dibanding yg udh temenan lama di FB/Twit". Seorang Timeliner merespon "Saya mengenal baik anda dari apa yang anda tulis, you are what you write".
Gua baru sadar ada satu topik yang hampir nggak pernah dibahas di blog ini. Cinta. Selain Dakota Fanning, bisa dipastiin di lapak gua kagak ada satupun yang berhubungan sama cinta.
Ini dia rapper Indie yang tenar gara-gara lagunya yang ngehina salah satu band Indonesia abis-abisan. Sebenernya dia tenar bukan gara-gara lagu itu doang, tapi karena skill rapnya emang nggak bisa dipandang sebelah mata. Dijamin kuping kalian bakal dimanjain sama lirik-liriknya yang nggak murahan.
Banyak banget yang pas pertama kenal, entah itu lewat blog, facebook, forum Nakama, atau cuma selewat liat photo, langsung nanya, "Cewe apa cowo sih?" Pertanyaan yang langsung bikin MALESSSS!!!