Friday, January 1, 2010

[L]ain New Year 2010

Friday, January 01, 2010
I remember the day we walked
That's a hard thing to be true at first
It's a magic we had been together

It's not about how much you care
What you think about
In a weird way you regard me neither
Or...how long I has waited

It's not a fairytale when a lover could be together ever after
You don't have a godmother to gives you a pretty ball gown
Didn't have to meet your mate with a beautiful face lies behind a wicked pace
It's not about to find someone perfect to be loved
It's about loving someone in a perfect way


Everybody's changing
Be a better person in a some way
Grown up like a little bird ready to fly
Struggle a wind which could make them hurled

Am I?
Then why this feeling towards you seems like never change?
How could?

Thus becomes something I can't find the answer
My heart's breaking all in pieces
Why?

Unconsciously I built a shield
To protect me
To dispel a pain
Doesn't mean I'm not welcoming people to come
I invite them all
It only lasted for a while
They're gone
Leave me with no reason
I can't prevent them

Am I that weak?

I wanna protect and own people I love
That's all
Because of them I can be strong like now
I can't trust anyone before, that's why I'm so weak
But I was missunderstood
I thought I'm strong because I'm alone
But conversely, it's not...


This is a brand new
A new fighting
New future

Do you feel thankful for 2009?
Then how do you see this 2010?


Happy new year....



5 Comments Stored:

  1. O:
    Cool~~~ :D
    Hmm 2009 is a mere memory

    2010 is a new beginning, who knows? Maybe the end is the beginning after all :)

    ReplyDelete
  2. ayo kawan kita terus melangkah kedepan!!

    tahun baru, planing baru, tantangan baru!
    jadikan taun lalu sbgai acuan untuk terus melangkah lebih jauh kedepan

    ayo kita berjuang bersama!
    ganbate!! :yay:

    ReplyDelete
  3. Happy New Year 2010

    ReplyDelete
  4. halo.. belum telat kan bwt ngucapin met taun baru 2010 kan..

    ReplyDelete

[L]ain Disconnected © 2008 - 2016 | Powered by Blogger | Read Disclaimer

Back To Top
Iya, yang gua maksud emang Sherina yang itu. Yang mana? Sherina Munaf penyanyi ntuh lah, yang ultra menyilaukan itu. Siapa lagi. Lah emang doski blogger? Ada ceritanya, Jadi gini...
Di satu sisi nyali gua kepancing buat jabanin tantangan itu. Di sisi lain harga diri nggak ngijinin. Setelah pergumulan sengit, harga diri harus ikhlas derajatnya turun dikit dan ngerelain publikasi poto mengenaskan ini.
FYI masih ada aja beberapa blogger yang nggak tau gender gua cewe apa cowo. Nah poto masa kecil ini bakal memperjelas status kelamin gua di KTP. Gini ceritanya.
Gua update status di twitter kaya gini: "Orang yg baca blog saya biarpun sekejap bisa tau aslinya saya dibanding yg udh temenan lama di FB/Twit". Seorang Timeliner merespon "Saya mengenal baik anda dari apa yang anda tulis, you are what you write".
Gua baru sadar ada satu topik yang hampir nggak pernah dibahas di blog ini. Cinta. Selain Dakota Fanning, bisa dipastiin di lapak gua kagak ada satupun yang berhubungan sama cinta.
Ini dia rapper Indie yang tenar gara-gara lagunya yang ngehina salah satu band Indonesia abis-abisan. Sebenernya dia tenar bukan gara-gara lagu itu doang, tapi karena skill rapnya emang nggak bisa dipandang sebelah mata. Dijamin kuping kalian bakal dimanjain sama lirik-liriknya yang nggak murahan.
Banyak banget yang pas pertama kenal, entah itu lewat blog, facebook, forum Nakama, atau cuma selewat liat photo, langsung nanya, "Cewe apa cowo sih?" Pertanyaan yang langsung bikin MALESSSS!!!