Wednesday, September 23, 2009

Canaan

Wednesday, September 23, 2009
I'm currently following Canaan.
Do you know Canaan :3
Canaan is an 13-episode anime television series, conceptualized by TYPE-MOON. Original Run : July 4, 2009 - September 26, 2009. Showed on several TV stations, such as AT-X, Chiba TV, Kansai TV, Tokai TV, Tokyo MX, TV Kanagawa and TV Saitama.

Talking bout who's I love the most, it's...Alphard sama >w<
She's the most prominent villain on this series. Err, can she be classified as villain? I love bad girl anyway >0<

At the beginning I love Maria, but Alphard-sama's sex appeal was too strong. I can't help it >w<
Everything she does is beautiful. I love her in every way.
I love the way she talks, I love the way she moves, I love the way she shoots her gun.....kya kya kya
Reminds me to my lovely Madlax even though their shoot style (?) is different. Saaa..even now I guess Alphard-sama looks like my lonely-beast Layla a lot --"
What a jerk... *padahal kan beda jauh yee*
Alphard-sama is the coolest
Still, when I saw Canaan for the fisrt, I thought....
Waaaw, Shiki!!! It's another Ryougi Shiki!!!! Shiki had colored her hair to silver!!! Hell...they just had a same hair style anyway^^;
Do you know what I think bout Maria? "It's Dakota Fanning on anime!!!!!"
Crap, how could I think something ridiculous like that? Dakochan never be replaced!!!
Hhaa maybe cause both of them had a beautiful long shiny blonde hair. Maria's cute, just like Dakochan
Me and Acchan have been spreading Canaan virus to Raven^^;
I'm sure she'll spread it to the other, and that other will spreads to another, and that another will spreads to many other *LOL*

Such an another great anime from TYPE-MOON...

* Canaan Chara & Seiyuu *









6 Comments Stored:

  1. ma-masa?
    kan nggak cerita plot na :3
    maaf >A<

    ReplyDelete
  2. she's MY ALPHARD-onee-samaaaaa~~~~ <3 <3 <3 <3 <3 !!!!!!!!! XDDDDD


    mine mine minee!
    *spoiled kid*


    hahaha noooo.. just kidding.. kayaknya.
    hayah. hahahah

    ReplyDelete
  3. cemburu kamu xD
    iya milik bersama aja :3

    ReplyDelete
  4. animenya kayak gun x sword ya?

    ReplyDelete

[L]ain Disconnected © 2008 - 2016 | Powered by Blogger | Read Disclaimer

Back To Top
Iya, yang gua maksud emang Sherina yang itu. Yang mana? Sherina Munaf penyanyi ntuh lah, yang ultra menyilaukan itu. Siapa lagi. Lah emang doski blogger? Ada ceritanya, Jadi gini...
Di satu sisi nyali gua kepancing buat jabanin tantangan itu. Di sisi lain harga diri nggak ngijinin. Setelah pergumulan sengit, harga diri harus ikhlas derajatnya turun dikit dan ngerelain publikasi poto mengenaskan ini.
FYI masih ada aja beberapa blogger yang nggak tau gender gua cewe apa cowo. Nah poto masa kecil ini bakal memperjelas status kelamin gua di KTP. Gini ceritanya.
Gua update status di twitter kaya gini: "Orang yg baca blog saya biarpun sekejap bisa tau aslinya saya dibanding yg udh temenan lama di FB/Twit". Seorang Timeliner merespon "Saya mengenal baik anda dari apa yang anda tulis, you are what you write".
Gua baru sadar ada satu topik yang hampir nggak pernah dibahas di blog ini. Cinta. Selain Dakota Fanning, bisa dipastiin di lapak gua kagak ada satupun yang berhubungan sama cinta.
Ini dia rapper Indie yang tenar gara-gara lagunya yang ngehina salah satu band Indonesia abis-abisan. Sebenernya dia tenar bukan gara-gara lagu itu doang, tapi karena skill rapnya emang nggak bisa dipandang sebelah mata. Dijamin kuping kalian bakal dimanjain sama lirik-liriknya yang nggak murahan.
Banyak banget yang pas pertama kenal, entah itu lewat blog, facebook, forum Nakama, atau cuma selewat liat photo, langsung nanya, "Cewe apa cowo sih?" Pertanyaan yang langsung bikin MALESSSS!!!